maanantai 12. elokuuta 2013

Moniaistillinen tapahtuma Seinäjoella 13.–14.3.2014


KUMURU-hanke järjestää Seinäjoella 13.–14.3.2014 ainutlaatuisen moniaistisuuteen, musiikkiin ja maistamiseen keskittyvän tapahtuman. Tapahtuma kokoaa yhteen niin ruoka- kuin musiikkialan ammattilaisia ja esittelee tapoja yhdistää näitä osa-alueita uudella ja innovatiivisella tavalla.

Tapahtumassa voi kokea muun muassa interaktiivisia luentoja, performansseja, työpajoja sekä musiikkia ja ruokaa yhdisteleviä elämyksiä. Kotimaisen tarjonnan lisäksi ohjelmasisältöjä on tarjolla muun muassa Argentiinasta, Iso-Britanniasta, Norjasta ja Ruotsista.

Tapahtumaan on kutsuttu KUMURU:n niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin yhteistyökumppanit. muusikko-matemaatikko Bruno Mesz saapuu Argentiinasta, kun taas kokeellisen psykologian professori Charles Spence saapuu Oxfordin yliopistosta. Norjasta saamme vieraaksemme kemian professori Erik Fooladin ja Ruotsista puolestaan saapuu kokeellinen musiikkitaiteilija Per Samuelsson, joka piti myös kiehtovan KUMURU-työpajan keväällä 2013. Kansainväliset vieraamme ovat osa tapahtuman osallistavaa ohjelmaa.
 

Ohjelman suunnittelu on parhaillaan käynnissä, joten mikäli sinulla on musiikin ja maistamisen teemaan tai moniaistisuuteen sopiva ohjelmaidea tai haluaisit kehittää sellaisen yhteistyössä kanssamme, otathan rohkeasti yhteyttä! Voit tarjota niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin suunnattua ohjelmaa aina työpajoista ravintolaelämyksiin. Tule kuuntelemaan, miltä ruoka kuulostaa ja kokemaan, miltä musiikki maistuu!

Projektityönteijä Meeri Karusaari
Puh. +358 50 365 8306
meeri.karusaari@utu.fiIn English: Multimodality event in Seinäjoki on March 13th-14th, 2014


KUMURU-project is going to organize an event in Seinäjoki, which focuses on the themes of multimodality, music and tasting. The event gathers together professionals from music and food industries and presents innovative ways to combine these two fields.

In the event, visitors can experience interactive lectures, performances, workshops and experiences offering both sound and tasting.

In addition to Finnish program, we will have musician-mathematician Bruno Mesz from Argentina, experimental psychology professor Charles Spence from Great Britain, chemistry professor Erik Fooladi from Norway and experimental musician Per Samuelsson from Sweden.

We are currently planning  the program of the event, so if you have ideas or program suggestions based on the theme of the event, please feel free to contact us! You may suggest or offer program targeted for professionals or consumers. Come listen, what food sounds like and experience, what music tastes like!

Project worker Meeri Karusaari
Tel. +358 50 365 8306
meeri.karusaari@utu.fi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti