torstai 10. lokakuuta 2013

Sensibus Festivalin ohjelma muotoutumassa - vielä mahtuu mukaan!

KUMURUn päätöstapahtuma Sensibus Festivalin ohjelmisto rakentuu vähitellen ja ensimmäinen ohjelmajulkistus tehdään vielä lokakuun aikana. Samalla aukeavat tapahtuman omat sivut.

Etsimme edelleen mukaan ravintoloitsijoita/pitopalveluyrittäjiä/keittiömestareita osatoteuttajiksi tapahtumaan. Nyt on hyvä tilaisuus testata uusia ideoita ja tehdä tuotekehitystä, sekä kohdata asiakkaita mukavissa merkeissä! Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan sopivin toteutusmuoto juuri teille. 

Ennakkotietona herkkusuille:
Torstaina 13.3.2014 järjestetään Rytmikorjaamolla moniaistinen illallinen, joka on taatusti elämys! Ruoasta vastaa Juurella-ravintola sekä keittiömestarit Arto Rastas (Hella ja Huone, Bistro LePot Tampereelta) ja Joni Pukkinen (Uppalan kartano).

Kiinnostus on levinnyt hurjasti puskaradion kautta ja osa lipusta on varattu, vaikka menua tai hintaa ei ole julkistettu. Jos haluat todellakin varmistaa paikkasi, ota heti yhteyttä projektipäällikköön  susanna.ihanus(a)utu.fi. Paikkoja on rajoitetusti!

Perjantaina 14.3. onkin sitten luvassa rennompaa illanviettoa ruoan merkeissä... Mutta niistä lisää ohjelmajulkistuksen myötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti