Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää kuvia tulossa!
Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen
Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiads:
 |
| Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa.. |
 |
| HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén |
 |
| HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki |
 |
| Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus! |
 |
| Musa/leffavisan isäntä Gekko |
Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
 |
| Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto |
 |
| Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz |
 |
| Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE) |
Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
 |
| Kattauksessa mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK. |
 |
| Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput |
 |
| Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela. |
 |
| Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin. |
 |
| Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta. |
 |
Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita. |
 |
| Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua. |
 |
| Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat |
 |
| Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot) |
 |
| "Peräseinäjoen Mojito" |
 |
| Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa |
 |
| Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti