torstai 18. huhtikuuta 2013

Makuja seinällä - Musiikilla maustettu, elävillä kuvilla höystetty

HUOM! Alkuillasta n. klo 18-19 on ruuhkaista, joten suosittelemme saapumaan myöhemmin, esim. klo 20 alkaen! Ravintola on auki klo 18-21.

Pöytävaraukset:
meeri.karusaari@utu.fi tai
050 365 83 06.


MITÄ? 

Makuja seinällä on eteläpohjalainen ruoan, musiikin ja elävän kuvan yhteinen kattaus Seinäkuun yössä 8.5.2013 klo 18-21. Pohjalaiset sormisyötävät, juomat, musiikit ja elävä kuva vievät yleisön Seinäjoen historiaan ja nykypäivään.

50- ja 60-luvuilta kuvatut kaitafilmit Seinäjoen kaupungin rakentumisesta ja elämästä vietä ravintolavieraat matkalle kaupungin historiaan. Teemu Vuorelan ja Sami Silénin musiikit ja äänimaisemat vahvistavat sekä ruoka- että videoelämystä.


Ruokanautinnon takaavat pohjalaiset sushit, ruistortillat ja pinchokset sekä jälkiruokana nautitaan pohjalaisia ritareita.

Katso Makuja seinällä -traileri täältä!
Löydät tapahtuman myös Facebookista!

KUKA?

Makuja seinällä -ravintolatapahtuma on syntynyt eteläpohjalaisten keittiömestareiden ja muusikoiden saumattomana, ainutlaatuisena yhteistyönä. Jani Unkeri ja Miia Keski-Nikkola (Juurella), Joni Pukkinen (Uppalan kartano), Tiina Laurila (Fransmanni) ja Johanna Mäkinen (Matador) ovat kehittäneet tämän pop up -ravintolan ainutlaatuiset ruokatuotteet. Pasi Isoniemi (Ravintola Alma) on suunnitellut kaksi illalliseen kuuluvaa, alkoholitonta juomaa täydentämään ruokien makuja. Muusikot Teemu Vuoreja ja Sami Silén ovat editoineet videomateriaalin sekä säveltäneen ja sovittaneet musiikit ja äänimaisemat luomaan viimeisen loppusilauksen tälle ainutlaatuiselle elämykselle.

MITEN?

Pop up -ravintolaan voi tehdä pöytävarauksen aivan kuten tavalliseenkin ravintolaan! Ravintola on auki Seinäjoen taidehallilla Seinäkuun yössä 8.5. klo 18-21. Paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen! Pöytävaraukset voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen meeri.karusaari@utu.fi tai puhelimitse numeroon 050 365 83 06.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan mauista seinällä!BRIEFLY IN ENGLISH

Pop up restaurant Tastes on the Wall

Tastes on the Wall is a pop up restaurant created by restaurants and musicians in the Seinäjoki region. The restaurant will be open on the 8th of May, as part of the event Seinäkuun yö.

The pop up restaurant will combine the sound and food art created by local restaurants Juurella, Uppalan kartano, Fransmanni, Matador and Alma, and musicians Teemu Vuorela and Sami Silén. You can enjoy South Ostrobothnian fingerfoods, live music and old films from the 50´s and 60´s in the unique atmosphere of Seinäjoki art hall (Upankatu 3, Seinäjoki).

The restaurant is open on May 8th, 2013 at 18:00-21:00 and the cost is 25 € per person, including fingerfoods, films and live music.

Watch the trailer of the event here!
Join us on Facebook!

Table reservations can be made via e-mail at meeri.karusaari@utu.fi or by calling +358 50 365 8306.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti