Kulttuurin, musiikin ja ruoan yhteinen kattaus
KUMURU on kaksivuotinen EAKR-rahoitteinen tutkimus-, kehitys- ja innovointiprojekti.
Hanketta rahoittavat Etelä-Pohjanmaan liitto, Euroopan Unionin aluekehitysrahasto, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen seudun elinkeinokeskus, Etelä-Pohjanmaan Korkeakoulusäätiö sekä Turun yliopisto. Hallinnoijana toimii Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimuskeskus.
Työryhmä:
Turun yliopisto: professori Anu Hopia (EPANET)
Projektipäällikkö, kulttuurituottaja Susanna Ihanus
Vaasan yliopisto: professori Harri Luomala (EPANET)
Sibelius-Akatemia: professori Heikki Uimonen (EPANET)
Sibelius-Akatemia: koulutuspäällikkö Mika Virkkala
Pohjanmaan taidetoimikunta: läänintaiteilija Silja Palomäki
KUMURU mediassa
Klasi.fi 3.10.2012: KUMURU pähkinänkuoressa
Ilkka 30.9.2012: Hyvä ruoka saa vaikka säikäyttää
Ilkka 27.5.2012: Ruoan ja musiikin vuoropuhelusta saadaan kehitettyä maakuntaamme uutta liiketoimintaa
Peter Smith 5.4.2012: What does sweetness sound like?
Ravintola Alma 27.9.2011: KUMURU-illallinen Almassa