Yhteistyökumppanit

Mitä KUMURU tarjoaa yhteistyökumppaneille?

Hankkeen yksi päätavoite on tehdä käytännön yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan yritysten sekä muiden toimijoiden kanssa. Hankkeen kanssa on mahdollista tehdä yhdessä organisoitua kokeellista toimintaa, jossa yhdistyvät niin KUMURU:n toiminta-ajatus kuin toimijan omat kiinnostuksen ja kehittämisen kohteet. KUMURU tarjoaa kontakteja ja käytännön- ja viestinnän apua.

Yrityksillä, esimerkiksi ravintoloille, tämä voi tarkoittaa esimerkiksi erilaisen ruokailukokemuksen järjestämistä, tapahtumapuolella esimerkiksi ruokailuelämyksen uudenlaista konseptointia. Muusikoille, taiteilijoille ja kulttuuriympäristöille KUMURU on mahdollisuus kulttuuritoiminnan eri lajien ja makuelämysten yhteensovittamiseen ja esimerkiksi teemallisten iltojen ja kokonaisuuksien järjestämiseen. Kulttuuriin ja makujen yhteinen aikakausi on alkanut. Tervetuloa tutustumaan KUMURU:un, otathan rohkeasti yhteyttä!


Yhteistyökumppanit

Etelä-Pohjanmaan keittiömestarit ry
Ravintola Alma
Ravintola Juurella
Ruoka- ja viiniravintola Uppalan Kartano
Ravintola Fransmanni
Ravintola Matador 
Taiteen edistämiskeskus, Pohjanmaan toimipiste 
Seinäjoen ammattikorkeakoulu 
Tampereen yliopisto

Hanketta rahoittavat Etelä-Pohjanmaan liitto, Euroopan Unionin aluekehitysrahasto, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen seudun elinkeinokeskus, Etelä-Pohjanmaan Korkeakoulusäätiö sekä Turun yliopisto.
 


Lisäksi Sensibus Festival saa rahoitusta myös Pohjoismaiselta kulttuurirahastolta.