Muusikot Teemu Vuorela ja Sami Silén. Kuva: Meeri Karusaari. |
Menu piti sisällään viiden seinäjokelaisen ravintolan loihtimia ruokia ja juomia. Ravintola Juurellan Jani Unkeri tarjosi eteläpohjalaisia susheja, joissa oli muun muassa lähituottajilta saatua särkeä ja kylmäsavustettua haukea. Matador-ravintolan Johanna Mäkinen oli loihtinut espanjalaistyylisestä pinchoksesta pohjalaisen version muun muassa Pirjon Pakarin porkkanakakosta ja Ilmajoen makkaramestarien chorizosta. Uppalan kartanon Joni Pukkinen kestitsi ruistortillan ja savustetun porsaankyljen kera. Jälkiruoaksi nautittiin Fransmannin Tiina Laurilan suussa sulava pohjalainen köyhä ritari vadelma- ja suklaamoussella. Ravintola Alman Pasi Isoniemi vastasi juomasekoituksista, ja herkuttelijat saivat nauttia niin pääruoalla kuin jälkiruoankin kera ruokiin sopiviksi suunnitellut juomasekoitukset. Voit lukea koko menun klikkaamalla kuvaa!
Klikkaa kuvaa lukeaksesi koko menun! |
Pääruokalautaset valmistumassa. Kuva: Meeri Karusaari. |
Jälkiruokalautaset valmiina tarjottaviksi! Kuva: Meeri Karusaari. |
Annokset valmistuivat ravintoloiden yhteistyönä hyvässä hengessä musiikin soidessa taustalla.
Kuvat: Meeri Karusaari. |
Makuja seinällä (Tastes on the Wall) in English
Pop up restaurant Tastes on the Wall was successfully organized in the Seinäjoki Art Hall on May 8th, 2013 as part of the event Seinäkuun yö. Approximately 130 food and music lovers visited the event. The restaurant was open from 6pm to 9pm, and during opening hours sound and films were non-stop. Music included both recorded and live music. The old cine films from Seinäjoki took the audience back in time to 1950-1960.The menu included food and drinks from five restaurants. Restaurant Juurella's chef Jani Unkeri provided South Ostrobothnian sushis with roach and cold-smoked pike. Restaurant Matador's chef Johanna Mäkinen created an Ostrobothnian version of the Spanish pinchos, with chorizo from Ilmajoki. Uppalan kartano's chef Joni Pukkinen made a rye tortilla with smoked pork. For dessert, Fransmanni's chef Tiina Laurila offered Ostrobothnian French toast with raspberry and chocolate mousses. Pasi Isoniemi from Restaurant Alma created two drinks to match the tastes of both main course and dessert.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti