Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää kuvia tulossa!
Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen
Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiads:
|
Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa.. |
|
HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén |
|
HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki |
|
Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus! |
|
Musa/leffavisan isäntä Gekko |
Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
|
Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto |
|
Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz |
|
Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE) |
Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
|
Kattauksessa mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK. |
|
Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput |
|
Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela. |
|
Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin. |
|
Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta. |
|
Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita. |
|
Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua. |
|
Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat |
|
Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot) |
|
"Peräseinäjoen Mojito" |
|
Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa |
|
Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti