tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tunnelmia Sensibus Festivalilta

Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää kuvia tulossa!

Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen

Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiads:

Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa..


HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén

HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki

Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus!

Musa/leffavisan isäntä Gekko



Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:

Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto


Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz

Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE)

Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:

Kattauksessa mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK.

Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput

Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela.

Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin.


Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta.

Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita.
Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua.

Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat




Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot)


"Peräseinäjoen Mojito"


Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa


Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti