keskiviikko 28. toukokuuta 2014

KUMURU kiittää ja pyyhkii suupielet...

KUMURU-projektin makumatka musiikin ja ruoan parissa on päättymässä kesäkuun lopussa Seinäjoella. Parin vuoden projektin tavoitteena oli tuottaa "kulttuuri, musiikki ja ruoka" -teemasta uutta tutkimusta, uusia tapahtuma-aihioita ja innostaa yrityksiä kehittämään uutta liiketoimintaa. Ja sitä olemme ahkerasti toteuttaneet, kiitos loistavien yhteistyökumppaniemme!

Projektin tapahtumia voi vielä tarkastella täältä  blogista sekä Sensibus Festivalin tunnelmiin voi tutustua sensibusfestival.blogspot.fi

Sensibus Festivalin moniaistisen illallisen alkuruoka,
Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen

Loppujulkaisuna Moniaistinen keittokirja - 5D Cookbook
Projektin loppuraportti on ottanut moniaistisen keittokirjan muodon, johon kootaan yhteen projektin tuloksia, tutkimustietoa ja näkökulmia moniaistisuudesta, sekä tietenkin KUMURUn tapahtumissa toteutettuja reseptejä.

Keittokirja julkaistaan digitaalisena julkaisuna torstaina 14.8.2014 Turun Taiteiden yössä. Julkaisu on maksuton ja vapaasti käytettävissä osoitteessa www.5Dcookbook.fi . (osoite ei vielä toiminnassa)

Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme: keittiömestareita, ravintoloitsijoita, opiskelijoita, korkeakouluja, tutkijoita, kehittäjäkumppaneita ja kansainvälisiä vieraitamme. Suuri kiitos myös kaikille projektitiimissä työskennelleille, ohjausryhmälle sekä tutkija-työryhmälle. Osaavien ammattilaisten kanssa oli hedelmällistä tehdä yhteistyötä!

Moniaistisuuteen liittyvissä tutkimusasioissa ja yhteistyöideoista voi keskustella jatkossa hankejohtaja Anu Hopian kanssa, anu.hopia(a)utu.fi.

Oli ilo tutkia miltä musiikki maistuu ja ruoka kuulostaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti